Betonghåltagning

Betonghåltagning Helsingborg

Vi är specialiserade på betonghåltagning och håltagning av andra tunga material. vi utför betonghåltagning, golvslipning och rivning i Helsingborg, Lund, Landskrona och runt om hela Skåne.

Vi har en lång erfarenhet av betonghåltagning vilket gör att vi har varit med om det flesta problem som kan uppstå vid håltagningen av betong. Hos oss kan vi hjälpa er med både stora och små jobb oavsett om du är privatperson eller företagare.

Vad vi erbjuder inom betonghåltagning

Vi utför inte endast håltagning i betong utan kan också hjälpa er med håltagning av andra material.

  • Väggmaterial i byggnationer
  • Natursten
  • Tegel
  • Armerad betong

Arbetsuppgifterna varierar, alltifrån mindre kabel- och rörgenomföringar, till större sågningar för installation av dörrar och portar eller större ingrepp i fastigheten för montering av hissar eller rulltrappor etc.

Betonghåltagning där säkerheten alltid kommer först

För oss kommer er och våran säkerhet alltid i första hand. Vi arbetar alltid med att säkerställa en trygg arbetsplats och miljö. Våra uppdrag tar vi alltid med största allvar och garanterar våra kunder en bra samarbetspartner med stor kompetens.

Rätt verktyg för rätt uppdrag

Det är väldigt viktigt att man använder sig av rätt verktyg vid en håltagning som är anpassad efter materialet. Vi har en lång erfarenhet och stor kompetens vilket gör att vi nogrant väljer ut rätt verktyg efter uppdraget.

För runda hål i dimensionern 10 mm – 1000 mm använder vi kraftfulla och effektiva kärnborrmaskiner.

Vid sågning i betong, sten eller asfalt upp till 600 mm tjocklek använder vi lämpliga vägg eller golvsågar och när håldimensioner, eller då materialet har en utformning eller storlek som överstiger vad sågning med klinga kan klara av, så löser vi uppgiften med hjälp av sågning med vajer.

Se vårt galleri för att se det jobb vi har utfört