Golvslipning

Professionell golvslipning Helsingborg

Vill du slipa golv och bor i Helsingborg eller någon annanstans i Skåne? Istället för att hyra golvslip och äventyra golvets skick och skönhet kan du snabbt och enkelt få ett garanterat professionellt och långvarigt resultat med hjälp av våra tjänster. Vi på Vasagårdens Betonghåltagning AB utför golvslipning på alla sorters golv runt om i hela Skåne.

Vi har lång erfarenhet av olika typer av golvslipning och samarbetar med andra aktörer som är specialiserade på ytbeläggningar och industrigolv. På så sätt kan vi alltid erbjuda våra kunder högkvalitativa och professionella resultat. Genom ett nära samarbete med andra aktörer inom golvslipning kan också vi hjälpa er med just den typ av golvslipning ni är i behov av oavsett om det är parkettgolv, industrigolv, ytbeläggningar och eller något annat typ av golv.

Slipning av betonggolv

Slipning av betonggolv är ett smart, smidigt och miljövänligt alternativ som dessutom är snällt mot plånboken. Många tror att det är oproportionerligt dyrt att slipa sitt befintliga betonggolv, men faktum är att det lönar sig i längden att satsa på hållbarhet och ge det gamla golvet nytt liv istället för att ersätta det.

Genom att slipa sitt betonggolv ökar man faktiskt livslängden markant, vilket gör att golvet kommer att hålla mycket längre. Tillsammans med våra samarbetspartner finner vi den bästa lösning för just ert betonggolv så att ni kan njuta av det många år framöver. Kontakta oss idag.