Om oss

Vasagårdens BHT – Ditt lokala håltagningsföretag i Helsingborg


Vasagårdens Betonghåltagning AB startade 2016 och vi har sedan dess åtagit oss uppdrag för både entreprenadfirmor och privatpersoner som behöver hjälp med håltagning, rivning och golvslipning i Helsingborg & Skåne med omnejd. Vi inriktade oss tidigt på att bistå stora och etablerade rivnings- och håltagningsfirmor och har därför utvecklat ett nära samarbete med några av branschens större aktörer. Sedan starten har verksamheten varit involverade i en rad framgångsrika stora projekt i Skåne och vi fortsätter att växa!

Anlita oss för betonghåltagning, slipning av golv eller rivning

Behöver du hjälp med rivning inför en renovering, golvslipning i en lokal eller håltagning av betong eller andra avancerade material i södra Sverige? Ta hjälp av experterna på Vasagårdens Betonghåltagning och få ett garanterat professionellt resultat! Vi har vårt säte i Kågeröd som ligger i Svalövs kommun. Vi utför uppdrag i södra Sverige och har Skåne som vårt främsta arbetsområde, och utför många arbeten i Helsingborg för såväl stora entreprenadföretag som privatpersoner.


Hög kvalitet & service för dig som kund


Vår främsta styrka är den mångåriga erfarenhet och den kompetens som vårt företag besitter. Det som kännetecknar Vasagårdens BHT är det enorma driv och engagemang som genomsyrar hela verksamheten – från första kontakt med dig som kund till utförande och färdigt resultat.

Vi tar våra uppdrag på största allvar och vi garanterar alla våra kunder en bra samarbetspartner med stor kompetens för era behov. Vi värdesätter säkerhet och samtliga av våra anställda bär ID-06, en legitimation som får användas av personer behöriga att vistas på byggarbetsplatser. Vi värdesätter också en tydlig kommunikation och bra dialog under arbetet där du som kund och uppdragsgivare kan vara trygg med att all vår personal talar svenska. Varmt välkommen att kontakta oss för en offert!